vragen over de kraam-nazorg? neem gerust contact met ons op!

Kraam Nazorg: Verlengde Vergoede Praktische Hulp!

Bij Kraamzorg met Corinne gaan we verder dan alleen de kraamweek. Met trots introduceren we onze unieke Kraam Nazorg, een verlengstuk van onze kraamzorgdiensten, ontwikkeld in samenwerking met Lintenz en Kraamzorg met Bianca.

Waarom Kraam Nazorg? Onze ervaring heeft ons geleerd dat het avontuur vaak pas echt begint na de kraamweek. Daarom bieden wij nazorg die aansluit op jullie behoeften, zodat jullie ook na deze intensieve periode de ondersteuning krijgen die nodig is.

Wanneer is Kraam Nazorg nodig?

  • Is jullie baby te vroeg geboren en zijn de reguliere uren kraamzorg niet voldoende?
  • Zijn er na de kraamweek zorgen waar jullie extra ondersteuning bij kunnen gebruiken?
  • Heeft jullie baby lang in het ziekenhuis gelegen na de geboorte?

In al deze gevallen staan wij klaar met onze Kraam Nazorg. We zorgen ervoor dat jullie niet alleen komen te staan na de kraamweek of ziekenhuisopname, maar dat jullie door onze extra begeleiding een sterke basis ontwikkelen voor de rest van jullie toekomst samen.

Wat bieden wij? Wij bieden zorg op maat, waarbij praktische handvatten en advies centraal staan. Of jullie nu behoefte hebben aan extra ondersteuning bij de verzorging van jullie baby, hulp bij het opbouwen van een routine, of simpelweg een luisterend oor nodig hebben; ons is niets te gek. We zijn altijd bereikbaar en staan klaar om jullie te helpen.


Met onze Kraam Nazorg streven we ernaar om jullie de start te geven die jullie op dat moment nodig hebben, zodat jullie vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen gaan.