Reviews

Niets zegt meer over de kwaliteit van onze zorg dan de woorden van tevreden ouders. Bij Kraamzorg Corinne Wagemaker ben ik trots op de positieve feedback die ik van mijn klanten ontvang. Hier zijn enkele mooie woorden van ouders die mijn zorg hebben ervaren:

Reactie plaatsen

Reacties

Daisy
een maand geleden

Onze tweeling is met 31 weken geboren en verbleven 5,5 week in het ziekenhuis. Wij hadden geen recht meer op kraamzorg. Gelukkig bestaat er sinds kort kraam nazorg en stond Corinne bij ons op de stoep. Wat heeft Corinne ons/mij geholpen. Een super lieve kundige vrouw met veel kennis en een luisterend oor!
Ik gun iedereen een Corinne!!

Iris
een maand geleden

Wij waren erg blij met Corinne als kraamverzorgster.

Nadat we uit het ziekenhuis kwamen stond ze direct op de stoep om ons te helpen. Dat was al gelijk een hele fijne start.

Corinne heeft veel kennis, is flexibel en ziet goed wat nodig is en past zich daarop aan. Ook was het heel fijn dat er veel aandacht werd besteed om de borstvoeding goed op gang te brengen en daarbij mee te denken en te ondersteunen als het even moeilijk was.

Dus Corinne, bedankt voor je hulp! We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij jou.

Kirsten
een maand geleden

Corinne was onze kraamverzorgster. Ook al liep de kraamweek wat anders dan gepland, we hebben toch fijne kraamdagen gehad.

Nanda
een maand geleden

Corinne was onze kraamverzorgende bij ons eerste kindje.

Vanaf het moment van de kennismaking hadden we beide een goed gevoel.

Het is fijn om tijdens de bevalling al een bekend gezicht te hebben.
Thuis zijn we erg verwend en was de begeleiding erg fijn waardoor we met een goed gevoel verder de zorg hebben opgepakt.

Corinne voert haar vak met veel liefde uit. Voelt goed wat je nodig hebt, past zich daarop aan en geeft de juiste handvatten om met vertrouwen door te gaan.

Maaike
een maand geleden

Wij hebben Corinne als kraamhulp gehad bij onze 2e dochter. Wat hebben wij een fijne week gehad vol vertrouwen en rust. Corinne heeft in de tijd naar de bevalling toe regelmatig even contact gezocht en is 2 keer aan huis geweest. Dat was ook heel fijn. In alle keuzes die gemaakt werden door ons werd goed en met respect om gegaan en Corinne die stond naast ons daarin.

Na de bevalling, die iets anders liep dan gepland, stond ze een paar uur later bij ons thuis.

Corinne is zelfstandig en doet fijn haar ding. Overlegt zo nodig. Ze is rustig en kan je alles vertellen betreft de kleine en helpt je met alles waar nodig. Ze legt rustig alles uit en neemt daar ook de tijd voor.

We hebben enorm genoten van onze kraamweek.

Phoebe Koster
een maand geleden

Nu 2x Corinne als kraamverzorgster gehad eerste keer via de verloskundige, wij vonden haar zo fijn toen dat wij zagen dat ze als zzp’er verder is gegaan wisten wij 1 ding zeker en dat was om dan gewoon echt voor haar te kiezen.
Ze heeft veel kennis en helpt erg goed om bv op gang te brengen mocht dat niet lukken zij zorgt er wel voor dat het gaat lukken. En ze is goed met oudere kindjes!

Lindsay koopmans
een maand geleden

Super fijne ervaring gehad
Zo fijn dat er kraam na zorg is zeker voor premituure baby’s vertrouwde er in dat ik goed geholpen werd liet lekker ons eigen ding doen en en werden geholpen als het nodig was super fijn en zeker een aanrader en de voelde ook gelijk goed

Laura Miedema
een maand geleden

Corinne was onze kraamverzorgster bij onze 2de Zoon. Het was even een pittige start, maar wat waren wij blij met haar! Een luisterde oor een ontzettend harde werker! Corinne kon precies inschatten wat wij nodig hadden. Bedankt voor de fijne kraamweek!