Over Mij

Hallo! Mijn naam is Corinne, en ik ben blij dat je hier bent om meer over mij te weten te komen. Laat me je vertellen over mijn reis naar de wereld van kraamzorg en waarom ik zo gepassioneerd ben over wat ik doe.

Achtergrond: Ik ben 43 jaar oud, getrouwd en moeder van twee fantastische kinderen. Mijn carrière begon eigenlijk in de detailhandel, maar al snel besefte ik dat dit niet de weg was die ik voor altijd wilde bewandelen. Ik heb altijd al een speciale liefde gehad voor baby's, en dat bracht me naar de kraamzorg. Tijdens mijn eigen ervaring als moeder besloot ik ook te gaan werken in een kinderdagverblijf, voornamelijk op de babygroep.

Na een periode thuis te hebben doorgebracht met mijn kinderen en zelfs een eigen webwinkel te hebben gerund in de detailhandel, begon het toch weer te kriebelen om terug te keren naar de kraamzorg. Ik heb een kleine opfriscursus gedaan en ben weer begonnen in de kraamzorg. Ik heb met veel plezier gewerkt voor twee grote organisaties, maar merkte dat ik steeds meer waarde hechtte aan de persoonlijke band die je kunt opbouwen met de gezinnen waarmee je werkt.

Passies: Naast mijn werk geniet ik enorm van mijn vrije tijd. Ik ben een fanatieke mountainbiker, houd van lekker eten en vind het heerlijk om gezellige momenten door te brengen met mijn gezin.

Ik kijk er naar uit om jou en je gezin te leren kennen en jullie te ondersteunen tijdens deze bijzondere tijd!